Onze filosofie
Wij zijn een intiem restaurant in Station Bergweg dat op een toegankelijke en verantwoorde manier opereert. Dit doen we aan de hand van een vast menu met optionele extra gangen. We werken met duurzame producten. We serveren verantwoordelijk gemaakte wijnen en koken een ‘polder Italiaanse’ stijl waar de focus ligt op kwalitatieve en lokale ingrediënten. Alles komt van zo dichtbij mogelijk, zolang dat op een toegankelijke en verantwoorde manier beschikbaar is.
Daarnaast werken we met de ambacht en natuur van West-Europa met Nederland als epicentrum. Deze werkwijze beïnvloedt onze besluitvorming in de keuze van producten, technieken en design. We realiseren dit op een laagdrempelige en ontspannen huiselijke sfeer in ons restaurant.
Ons uiteindelijke doel is een voorbeeld te worden van verantwoord en toegankelijk ondernemen als restaurant. We willen het imago van ons eigen stiel verbeteren en een duurzame werksfeer normaliseren.
Aan de hand van onze kernwaarden streven we ernaar om onze doelen te bereiken:


ambacht
We nemen ons vak serieus en willen ons representatief neerzetten. Voor de jongere generatie horecamedewerkers willen we een voorbeeldfunctie aannemen. Dit doen we door eerlijke, uitdagende en progressieve werkomstandigheden voor het team te creëren. Ook is de ambacht terug te vinden in wat we serveren: ingrediënten, technieken, dranken, maar bijvoorbeeld ook in de keramiek dat gebruikt wordt: die is namelijk allemaal gemaakt door Antonella Petrai (de moeder van Mattia).
verantwoord
We willen de wereld beter achterlaten dan deze is en onze omgeving hierin meenemen. Alle producten die we gebruiken in het restaurant dienen verantwoord te zijn.
Daarom zijn wij op zoek naar kwalitatieve producten die met lage interventie verbouwd of gemaakt zijn, zodat de basis goed is.
Dan hoeven wij er namelijk niet veel aan te veranderen om iets moois op tafel te zetten.
Het verantwoorde karakter komt ook terug in de manier waarop we onze diensten uitvoeren: we willen gezonde werktijden en werkvoorwaarden voor alle teamleden van het restaurant.
lokaal
De biodiversiteit, ambachten en mogelijkheden van West-Europa met Nederland als ons epicentrum tonen. We werken bijvoorbeeld met Nederlandse bierbrouwers, Franse en Duitse wijnboeren, Hollandse fruittelers, honing uit Overijsel en Utrechtse kaasmakers.

huiselijk
We willen dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij ons. Dit is onze manier om je bij ons thuis uit te nodigen. Dit betekent niet dat elk individueel element ‘uniek’ of ‘uitdagend’ moet zijn, maar dat de som van het geheel persoonlijk en goed moet zijn. Dit is naar ons idee wat een ervaring speciaal maakt.